Barbershop Schiedam

Voor vele mensen is een fatsoenlijke haar erg belangrijk. Al ziet je haar er niet goed uit kunnen mensen een vooroordeel over je hebben. Ze kunnen dan bijvoorbeeld denken dat je onverzorgd bent of dat je niks boeit hoe je eruit ziet. NIemand wilt natuurlijk zo vooroordeel hebben. Dit is een van de reden dan sommige mensen vaak naar de kapper gaan. Zeker als je van een korte kapsel houd en die korte haartjes wilt behouden. Bijna elke kapper kan dit wel voor je regelen maar de barbershop Schiedam schiet er wel boven uit. De kappers bij barbershop Schiedam hebben al jaren ervaring in hun vakken en door die jaren heen hebben ze veel kennis opgebouwd. Met de huidige kennis die ze hebben kunnen ze elke soorten haren knippen. Heb je nou stijl haar of krullende haar ze kunnen altijd in model voor je knippen. 

Klassieke kapsalon

Barbershop Schiedam is erg uniek vergeleken met andere barbershops. Ze hanteren namelijk klassieke stijlen. De barber heeft nog een oude haarstijl uit de jaren 90. Doordat deze kapper zich onderscheidt van andere kappers is het niet alleen een plek om je haren te laten knippen, de kapsalon zit vol met ervaringen. De mensen die werken bij barbershop Schiedam zitten vol met ervaringen in het vak. Zij zorgen ervoor dat je op je gemak voelt als je naar buiten loopt met je nieuwe look.  

Geschiedenis

Het eigenaar van het bedrijf ontdekte op zijn 14 jarige leeftijd dat hij een barber wilt zijn. Hij vond het zo leuk om andermans zijn haren te knippen en koos ervoor om een kappersopleiding te doen. Toen hij geslaagd werd van deze opleiding ging hij eerst bij mensen langs om hun haren te laten knippen, hij had nog geen bedrijf. Uiteindelijk kreeg hij zoveel vraag om door hem geknipt te laten worden ging hij zijn eigen kapperszaak opstarten. Bij deze kapper is ervaring en kennis erg aanwezig. Hij heeft al vele mensen geknipt in zijn carrière. Door passie te hebben in het vak heeft hij de nodige ervaring. Bij deze kapper zit je altijd goed als jij je haren wilt laten knippen. HIj zal je nooit teleurstellen en je gaat met een goed gevoel de deur uit. 

Afspraak

Heb je na het lezen van deze blog interesse gekregen in een knipbeurt bij barbershop Straight Line? Je kan namelijk een afspraak inplannen om een knipbeurt onder te gaan. Je kan simpelweg een afspraak inplannen door te bellen naar het bedrijf. 

Barbershop Schiedam, ben jij hier op zoek naar?

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *