Behang

Ben je helemaal klaar met die roze of blauwe muur en wordt het tijd dat er verandering in gaat komen? dat is volkomen begrijpelijk. Tegenwoordig worden muren vaker geverfd terwijl je met behulp van behang ook nog een printje op je muur zou kunnen doen. Wanneer je er voor kiest je muren te behangen wordt dit gedaan met behulp van behanglijm, deze lijm kan zorgen voor een enorme kliederboel dus doe niet je netste kleren aan. Wanneer je je muur gaat behangen is het uitzoeken van de juiste rol en het juiste patroontje nog best wel lastig omdat de keuze echt zo enorm groot is, je kan het je zo gek niet bedenken. Het assortiment in behangrollen is erg ruim maar op deze manier zit er wel altijd voor iedereen wat tussen.

 

De thema`s

Wanneer we het hebben over de verschillende soorten thema`s en mogelijkheden wordt een keuze maken erg moeilijk.Zo heb je bijvoorbeeld behang dat gewoon een effen kleur heeft zoals de kleuren paars, blauw, roze, groen, oranje, geel en rood , maar ook kleuren zoals zwart, bruin, beige of grijs. Buiten de effen kleuren is het ook een mogelijkheid behang te krijgen met verschillende soorten patronen, denk bijvoorbeeld aan een streepjespatroon of stippenpatroon. Wanneer je gaat voor streepjes heb je ook hierin nog weer keus uit verschillende kleuren zoals roze, blauwe of groene strepen. Naast de simpele patronen heb je ook patronen als in een bloemetjes patroon of een patroon met bladeren, dit kan je bijvoorbeeld doen als je veel van de natuur houdt. Wordt dit je nou bijvoorbeeld allemaal maar te druk dan moet je nog even verder zoeken, maar ik weet zeker dat ook jij zou vinden wat volledig aan je wensen voldoet.

 

Een foto op je muur?

Wil je nou een muur in je kamer die niemand anders heeft dan is een fotomuur wel wat voor jou. Wanneer je gaat voor een foto op je muur kun je gaan voor fotobehang kun je bijvoorbeeld een super leuke familie foto op je muur laten zetten. Dit soort behang komt niet heel veel voor maar is wel super leuk, op deze manier kun je namelijk een beetje je eigen ontwerp maken. Vind jij dus ook een foto in een fotolijstje maar te klein en wil je het groter aanpakken? dan zou je zeker is even een kijkje moeten nemen op onze website.

 

behang voor op je muu

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *