Hondenopvang Limburg

Ben jij op zoek naar een fijne plek voor jouw hond? Dan is een hondenpension in Limburg misschien iets voor jou. Niemand laat zijn trouwe viervoeter graag alleen en dan is een hondenpension een goede en fijne oplossing voor hond en baasje.

Logeerplek voor honden

Als je een korte of lange vakantie wil plannen, of je bent langere tijd van huis voor bijvoorbeeld werk. Of je kunt een tijd niet zelf voor je hond zorgen door ziekte of ziekenhuisopname. Dan is het fijn om je hond ook een fijne plek te kunnen bieden. Een plek waar je hond leuk kan spelen met andere honden, tot rust kan komen en ook uitgelaten wordt. Een hond is tenslotte niet graag alleen. En jij wil je hond met een gerust hart achter kunnen laten , waar je hond graag naar terug gaat.

Oppas voor je hond in huiselijke sfeer

Bij de meeste pensions is het ook mogelijk om je hond op een vaste dag of vaste dagen naar de opvang brengen. Bijvoorbeeld omdat je zelf aan het werk bent, mantelzorger bent of wat voor reden ook. Vaak is er is professioneel personeel die ook nog eens echte dierenvrienden zijn en echt tijd en aandacht heeft voor jouw hond.

Veilig en gezond

Het personeel let op het welbevinden van de hond. Veiligheid en gezondheid zijn belangrijk. Niet alleen voor jouw hond maar ook de gezondheid van de honden van andere dierenvrienden. Er wordt dan ook verwacht dat elke hond zijn jaarlijkse inentingen heeft gehad en dit moeten de eigenaren dan ook kunnen laten zien door middel van een dierenpaspoort. Natuurlijk zijn er aan de hondenopvang kosten verbonden. Gemiddelde prijzen voor een hondenpension in Limburg per dag liggen rond de 20 euro. Voor dat geld heeft je hond een fijne plek, zit niet alleen thuis, wordt netjes uitgelaten, kan lekker spelen met andere honden en geeft de eigenaar een goed gevoel.

Betrouwbare hondenopvang in Limburg

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *