Dsquared schoenen kids

Kinderen zijn continue in beweging. Denk bijvoorbeeld aan buiten spelen, ravotten en sporten. Daarvoor zijn ze natuurlijk een goed paar schoenen nodig. Daarnaast zijn kinderen ook in de groei, waardoor het belangrijk is om de voeten een goede ondersteuning te bieden. En natuurlijk hebben kinderen ook hun eigen smaak, en willen ze een paar stoere en opvallende schoenen. Weet je deze drie belangrijke bullet points met elkaar te combineren? Dan heb je het beste paar kinderschoenen. Hieronder staan de laatste trends rondom kinderschoenen op een rijtje. Zodat jij de schoenen kunt vinden die genoeg ondersteuning bieden én hip zijn op het schoolplein.

Stoere kleuren

Één van de meest geliefde trends in kinderschoenen is het stoere kleurenpallet. Neem bijvoorbeeld de Dsquared schoenen voor kids. Deze combineren de basiskleuren wit of zwart, met stoerdere kleuren zoals felblauw, rood of geel. Dit zorgt voor een coole schoen, die goed te combineren is met vrijwel iedere denkbare outfit. Zo kunnen de schoenen zowel voor allerdaags gebruik als bij speciale gelegenheden worden gedragen.

Veters

Veters zijn voor kleine kinderen misschien niet de meest voor de handliggende keuze. Maar toch zijn kinderschoenen met veters de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen. En daar houdt het niet op. Het leuke aan veters is, dat je ermee kunt experimenteren. Kies bijvoorbeeld voor gekleurde veters in zwarte of witte schoenen. Of juist voor een zwarte veter in een schoen met glitters. Zelf je veters mogen uitkiezen maakt de zoektocht naar een nieuwe kinderschoen nóg leuker.

Licht in de zool

Een vrij nieuwe trend op het gebied van kinderschoenen zijn de sneakers met LED licht in de zool. Deze schoenen zijn een gegarandeerde hit op het schoolplein, en maken kinderen meteen vrolijk. De lampjes gaan branden zodra er de schoenen worden gebruikt. Het design van deze sneakers is vaak vrij simpel, zodat de lampjes extra goed opvallen. Dit is overigens niet de enige trend die met de schoenzolen te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan de vrolijk gekleurde Balenciaga schoenen met dikke witte zolen.

De laatste kinderschoenen trends

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *