elektrische aansteker

Het gebeurt ons allemaal wel eens. Op een heerlijke zwoele zomeravond zitten we gezellig buiten, en willen we een kaarsje aansteken. Maar door de wind, vat je aansteker geen vlam. En vervolgens ben je minutenlang bezig om een kaars aan te steken. Dit is niet alleen enorm frustrerend, maar ook onnodig. Want er is nameljk een betere oplossing. De elektrische aansteker is niet alleen een duurzame optie, maar doordat hij werkt op elektriciteit, komt er geen vlam aan te pas. Dat betekent dus dat hij altijd, direct, werkt. Ook op zomerse avonden in de tuin. En dat zijn nog niet eens de enige voordelen van deze super aansteker.

Snel oplaadbaar

In tegenstelling tot de wegwerpaanstekers, is de elektrische aansteker snel oplaadbaar. Dit betekent dat je nooit meer nieuwe aanstekers hoeft te kopen. Geen gezeur meer met aanstekers die leeg zijn wanneer je ze nodig bent. Met een elektrische aansteker weet je zeker dat je altijd een werkend vuurtje bij de hand hebt. En is de aansteker leeg? Dan kun je hem gemakkelijk weer opladen. En binnen 90 minuten is hij weer klaar voor gebruik.

Veilig en betrouwbaar

Deze aanstekers zijn de meest betrouwbare aanstekers op de markt van vandaag. Niet alleen werkt de elektrische aansteker in alle weersomstandigheden, maar de aansteker is ook gemaakt van een sterk metaal en de meest krachtige technologie. Door het gebruik van deze sterke materialen, is de aansteker bijzonder veilig. En doordat er geen vlam aan te pas komt, is het één van de veiligste manieren om, bijvoorbeeld, een kaars aan te steken.

Duurzaam

Maar deze aanstekers zijn niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor de planeet. Per jaar worden er namelijk 1,5 miljard wegwerpaanstekers weggegooid. Deze belanden niet alleen op vuilnisbelten maar ook in oceaan en in de bossen. Met deze elektrische aanstekers hoef je nooit meer een andere aansteker te kopen. Door de wegwerpaansteker te vervangen voor een plasma aansteker, zet je een gemakkelijke stap naar een duurzame toekomst en een schonere planeet.

De voordelen van een elektrische aansteker

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *