Kapsalon Alblasserdam

Ben je toe aan een nieuwe coupe, maar weet jij niet waar jij terecht kan komen of weet je niet welke kapper jouw haren kan knippen? Dan ben jij hier op het juiste adres, namelijk kapsalon Alblasserdam. Zij zitten al jaren in het vak en hebben in die jaren al vele ervaringen opgelopen, zij weten precies welke kapsel past bij jou en welke kapsel er nu in deze tijd in is. Zij zijn pas tevreden als jij ook tevreden bent, daarom is deze kapsalon altijd tevreden omdat ze super goed kunnen knippen en nooit klanten teleurstellen. Je kan bij hen een afspraak inplannen zodat als jij naar binnen loopt niet hoeft te wachten. Je kan een afspraak inplannen door te bellen naar het bedrijf en vragen naar de beschikbare tijden. Je kan ook bij kapsalon Alblasserdam binnen lopen, maar het is er vaak druk en soms kan je niet gelijk aan de beurt komen en dan moet je even wachten. Als je reserveert hoef je nooit te wachten daar. Naast dat ze knippen in de kapsalon verkopen zij ook kwaliteite haarprodcuten. ZIj verkopen alleen producten van hoge kwaliteit en van professioneel. Zij vinden het erg belangrijk dat de kwaliteit producten verkopen aan de klant. Je kan dan bijvoorbeeld wax halen maar ook shampoo en veel meer die te maken hebben met je haren. Wil je weten wat ze allemaal verkopen? Neem dan een kijkje bij de kapsalon. Dit bedrijf wilt altijd de laagste prijs hanteren zodat het voor iedereen betaalbaar is. Zij knippen niet alleen mannen maar ook vrouwen en kinderen. Ben je nog opzoek naar een goede kapper voor je kind of voor jezelf plan dan snel een afspraak in.

Informatie over het bedrijf

Kapsalon Alblasserdam bestaat al sinds 2004, hun zitten nu al meer dan 16 jaar in het vak. Doordat ze zolang in het vak zitten hebben ze vele ervaringen en hebben al vele soorten haren geknipt. In 2016 kozen ze ervoor voor een nieuwe make-over en een nieuwe uitstraling, sindsdien heet het bedrijf ‘T Kniphuijs. Hun staan ervoor voor de beste kwaliteit en service en willen altijd de beste service verlenen aan jou. Zij zijn pas tevreden als jij ook tevreden bent. 

Contact

Heb je na het lezen van deze blog en wil je meer informatie hebben over kapsalon Alblasserdam of wil je een afspraak inplannen? Neem dan snel een kijkje op de website.

Kapsalon Alblasserdam, voor jouw nieuwe coupe

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *