Ben jij woonachtig in Nederland en zou je graag wat mooiere wenkbrauwen willen? Dan is microblading echt iets voor jou! NewYouPMU heeft erg veel ervaring in dit vak. Ze doen microblading tot permanente make up. De permanente make up-artist heeft al veel kennis opgedaan in Rusland, waar ze op gebied van beauty en technieken voor permanente make up veel verder zijn dan in Nederland. Hierdoor heb je al een manier waarom dit bedrijf zich onderscheid van andere salons. Ze hebben ongelooflijk veel ervaring met ook verschillende technieken. Hiermee kunnen ze jou voorzien van een hele natuurlijke manier. Als jij juist een beetje verder wil gaan dan de meeste is er ook zeker een mogelijkheid voor.

Microblading is een techniek die wordt gebruikt om jou mooie wenkbrauwen te geven. Het is een techniek die wordt toegepast door een nano-naald. Een nano-naald gebruikt inkt bij het zorgen voor mooie wenkbrauwen. Door de nano-naald en het inkt maken ze de perfecte wenkbrauw voor jou. Ze kunnen deze techniek ook toepassen op de ogen en mond. Deze manier wordt voornamelijk gebruikt voor de ogen en mond maar tegenwoordig ook voor de wenkbrauwen. Deze manier van werken heet blading van micro. In deze salon in Vlissingen kun je voor alle 3 de behandelingen terecht. Deze manier van werken met de nano-naald kan vaker worden toegepast. Dit  gebruikt dit voor de eerste keer van gebruik. Maar je kunt het ook later bijwerken en vullen, ze doen dit ook bij de klanten. Dus als je ergens anders het hebt laten doen kan je het hier ook laten bijwerken.

Heb jij van jezelf heel weinig of hele lichte wenkbrauwen? Dan is een behandeling zoals dit iets voor jou! Tijdens deze behandeling zal de artist eerst de wenkbrauwen tekenen aan de hand van jouw wensen. Pas als je het mooi vind en akkoord gaat met deze vorm gaat ze aan de slag met de microblading techniek. Deze behandeling duurt niet heel lang, maar het moet wel secuur en met aandacht gebeuren. Het is erg belangrijk dat je niet beweegt tijdens de behandeling, ook als het een beetje pijn kan doen. Sommige mensen vinden het pijn doen maar de meeste gelukkig niet. Het eindresultaat is eenmaal nou meer waard, want daarna hoef je voor een lange tijd niets meer voor je wenkbrauwen te doen. Wil jij een makkelijke en zorgeloze manier van je wenkbrauwen bijhouden? Dan is dit bedrijf perfect voor jou!

 

Microblading, iets voor jou?

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *