kinderdagverblijf Etten Leu

Moet jij weer aan het werk? Alleen heb jij nog geen goede plek waar je kind in de tussentijd opgevangen kan worden? En ben jij op zoek naar een kinderdagverblijf Etten Leur? Dan is kinderdagverblijf Het Speeltreintje misschien wel wat voor jou. Op dit kinderdagverblijf zal je kind vanzelfsprekend erg goed behandeld worden. Alle mensen die met jouw kind gaat werken is opgeleid om met kinderen te werken. Je kunt er dus op vertrouwen dat er op een verantwoorde manier met je kind om zal worden gegaan. Daarnaast is er bij dit kinderdagverblijf geen vaste breng of ophaaltijd. Dit kan erg handig zijn als je bijvoorbeeld een baan hebt waarbij de tijden heel erg kunnen verschillen. Je kunt gewoon aangeven welke tijd op een bepaalde dag het beste uitkomt. Wanneer je kind ziek is of om een andere reden niet aanwezig is, is het de bedoeling dat je dit voor 8:30 aangeeft. Dan kunnen de mensen van het kinderdagverblijf daar namelijk rekening mee houden.

Wat zijn de voordelen van een kinderdagverblijf voor je kind?

Kinderdagverblijf Het Treintje (kinderdagverblijf Etten Leur) heeft ook zeer veel voordelen voor een kind. Op een kinderdagverblijf gaat een kind namelijk allemaal verschillende sociale activiteiten doen met kinderen van verschillende leeftijd. De leeftijd van deze kinderen loopt tussen de nul en vier jaar. Sociale activiteiten waar je aan kunt denken zijn bijvoorbeeld spelen, buiten spelen of knutselen. Naast dat de kinderen dit vaak natuurlijk heel erg leuk vinden heeft het vaak ook positieve uitwerkingen op je kind. Zo kan het op latere leeftijd misschien beter omgaan met andere kinderen en daarnaast leert een kind ook op vroege leeftijd dingen zoals delen en samenwerken. Daarnaast leren de kinderen ook kennis maken met de wereld om zich heen. Dit wordt gedaan door de kinderen kennis te laten maken met verschillende thema’s. Je kan bijvoorbeeld denken aan feestdagen en seizoenen. Dit soort dingen worden op een erg kindvriendelijke manier bijgebracht bij de kinderen. 

Welke veiligheidsmaatregelen worden er genomen?

Om het kinderdagverblijf en buitenspeelplaats staat een hekwerk. Hierdoor kunnen de kinderen niet zomaar de straat op rennen. Maar ook wordt er gebruik gemaakt van kindersloten, traphekjes en deurkrukken. Daarnaast is al het speelgoed erg veilig en is daar dan ook goed op getest. Ook voldoen alle bedjes aan de veiligheidsmaatregelen. En ook alle toiletten en wasbakken zijn erg kindvriendelijk. Meer weten over dit onderwerp? Of over kinderdagverblijf Etten Leur? Bekijk dan even hun website. 

Op zoek naar een kinderdagverblijf Etten Leur? Klik dan hier!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *