cadeau pakketten

Wil je iemand een leuk cadeau geven omdat hij of zij jarig is, omdat hij of zij het verdiend of omdat hij of zij een nieuwe woning heeft, dat kan nu met de leukste cadeau pakketten van Dit Is Thuiskomen. Je hebt verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen, het is voor in je woning en het maakt je huis nog gezelliger en het maakt je huis ook een fijner en warm gevoel wanneer je thuis komt van bijvoorbeeld je werk. Je hebt verschillende boxen waar je uit kunt kiezen, je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de winterbox, de herfst box of je kunt kiezen uit een van de drie zomer boxen. Er is dus genoeg keuze waar je uit kunt kiezen. Ook staat er bij elke box bij wat er in de box zelf zit en de prijs. Had je meer informatie gewild, neem dan een kijkje op de website

 

Drie verschillende zomer boxen

Wanneer je leuke cadeau pakketten zoekt, is het altijd goed om een pakket te kiezen die leuk is voor in je huis. Je maakt je huis er dan een stuk gezelliger door en wanneer je thuis komt voel je je gelijk een stuk fijner bij je thuis. Je hebt drie verschillende zomer boxen waar je uit kunt kiezen. Je kunt de Boho chic zomer box nemen, deze kost €39,90 euro. Wat er allemaal in de box zit is een leuk kussen, een leuk dienblad, een vaas, een windlicht, een DIY woonketting en pluimen. Ook heb je de Urban Basics zomer box, deze is ook €39,90. In deze zomer box zit een leuk vloerkleed, leuke kussens, een DIY dienblad, een weckpot van twee liter, een hangbloempot en pluimen. Kies je voor zomer box drie dan ga je voor de Natural classics, ook deze zomer box is €39,90 euro. In deze zomer box zit een kussen, een leuk woonkleed, een mooie vaas, een DIY mobiel, een houten deco woord en zitten ook pluimen. Er is dus genoeg keuze waar je uit kunt kiezen. 

 

Het bestellen van de box

Wanneer je leuke cadeau pakketten hebt gevonden is het heel makkelijk om deze te bestellen. Je doet de box die jij wilt in je winkelwagen, vult een paar gegevens in en je hebt de box besteld. De box wordt bij je thuis afgeleverd, je hoeft het alleen nog even leuk in te pakken als het een cadeau is. 

Op zoek naar leuke cadeau pakketten?

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *