Balayage Amsterdam

Maak je geen zorgen als je niet direct weet wat balayage in Amsterdam is. Balayage heeft te maken met het verven van het haar in een bepaalde kleurovergang. Balayage Amsterdam zorgt er bijvoorbeeld voor dat je haar aan de bovenkant begint in de kleur bruin en dat het bij de puntjes eindigt in een blonde kleur. Deze overgang wordt gemaakt door middel van een speciale verftechniek die ervoor zorgt dat er een mooie diepte in je haar gecreëerd wordt. Twijfel niet langer en laat je balayage in Amsterdam vandaag nog doen door een expert!

 

Procedure van balayage in Amsterdam

Wanneer je een afspraak hebt gemaakt voor het uitvoeren van balayage zal je je een aantal uur in de kappersstoel bevinden. Het maken van een mooie overgang kost namelijk behoorlijk wat tijd. Ten eerste moet de haaraanzet geverfd worden in de gewenste kleur. Wanneer je van nature al een geschikte haarkleur hebt kan je er ook voor kiezen om alleen de puntjes wat lichter te verven. Een voordeel hiervan is dat je minder snel terug hoeft naar de kapper om je uitgroei bij te kleuren. Vervolgens moet de overgang gecreëerd worden en zullen de puntjes geverfd worden. Wanneer dit allemaal gebeurd is zal het haar nog even geknipt worden en wordt het kapsel mooi in model gebracht. Wanneer je wil is het ook mogelijk om het haar te stijlen, te föhnen, te krullen of in te vlechten.

 

Afspraak maken voor balayage in Amsterdam

Het maken van een afspraak voor het doen van balayage haar in Amsterdam is enorm eenvoudig. Breng een bezoekje aan de website van de desbetreffende kapper en bekijk de mogelijkheden en de prijzen via de website. Wanneer jouw gewenste behandeling ertussen staat is het mogelijk om een afspraak in te plannen. Doe dit online of pleeg snel een belletje. Wanneer jij en de kapper een geschikte datum en tijd hebben gevonden is het alleen nog maar afwachten tot de dag van de afspraak. Na verloop van tijd zal jij de kapsalon met een prachtige balayage verlaten.

Wat is balayage in Amsterdam?

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *