Ledstrips

Ledstrips zijn lange strips die volledig bestaan uit kleine of grotere led-lampen. Zulke strips zie je vaak terug in café’s en barretjes om het ‘s avonds wat gezelliger te maken. Wanneer het je leuk lijkt om je kamer ook iets op te leuken zijn ledstrips ook toe te passen op je eigen slaap- of woonkamer. Super leuk en gezellig als je een feestje geeft en mega sfeervol als je gewoon een filmpje aan het kijken bent op je bank of bed. Wacht niet langer en sla vandaag jouw slag met een paar leuke ledstrips!

 

Regelen van ledstrips

Ledstrips zijn eigenlijk enorm eenvoudig te regelen. Oriënteer je online en bepaal wat voor strip jij graag zou willen hebben. Het soort ledstrip is helemaal afhankelijk van jouw wensen. Wanneer je de hele woonkamer wilt behangen heb je namelijk een langere strip nodig dan voor het behangen van een enkele muur in je slaapkamer. Naast de lengte van de slinger heb je ook nog de keuze uit verschillende kleuren. Ga voor de meest gangbare lampjeskleur of ga helemaal los met gekke kleuren, zoals groen, rood en blauw. Wanneer je niet kan kiezen heb je natuurlijk ook altijd nog de mogelijkheid om een ledstrip te kiezen die uit allerlei verschillende kleuren bestaat. Zo maak je er al helemaal een feestje van!

 

Bestellen van ledstrips

Nadat je een keuze hebt gemaakt uit verschillende lengtes en kleuren is het tijd om het gewenste artikel in je online winkelmandje te stoppen. Voor de meeste keuze kan je de strip het beste online kopen, maar met een beetje geluk heb je ook een geschikte winkel in de buurt. Wanneer je een keuze hebt gemaakt hoef je alleen nog maar af te rekenen. Vervolgens is het wachten tot je het artikel in huis hebt en kan je gaan beginnen met het behangen van je slaapkamer, je woonkamer of gewoon allebei! Nadat alle lampjes hangen heb je jarenlang plezier van de versiering! Wacht niet langer en versier je huis vandaag nog met een paar leuke ledstrips!

Wat zijn ledstrips? 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *